Host host

Lever på hostmedicin & Jessicas kärlek hehe
Varit i Åkersberga några dagar & blivit ompysslad.. Hon tvingar i mig te (som e sjukt vattendrivande) &  en äkklig hostmedicin som dödar systemet & bakterierna.. så börjar bli bättre..faktiskt!! Känns nice to say it men e juh inte frisk direkt..

Fan fan fan missar firmafesten imorgon, hur sunk e det!!!!! Light stört.. men har funderat massa på det i veckan & känns som lååg arbetsmoral att vara borta hela veckan för att sen gå dit & jobba fredagen för att kunna va me på firmafesten..
Så jag får va mogen (yes u heard me) & helt enkelt hoppa festligheterna & deppa me en näsduk & den jäkla kukkelimukkmedocinen.. Bli helt hundra frisk som jag lovat coachen & ge 110 % resten av året..
Ja för så e det.. ska fanimej jobba oavsett om jag e sjuk eller inte.. ska inte mista my spot för att jag har haft fett otur me hälsan sista tiden.. så de så..




Vi e juh inte normala & det har vi aldrig påstått men Jessica & jag e verkligen one of a kind..
Igår satt vi nerbäddade i vars en ände av soffan , hon me en data & jag me en.. snackade inte på 2 timmar (båda har halsont) utan satt & stirrade på vars en data istället hela kvällen... sparade juh halsen & energi.. för det krävs juh en del energi till att snakka så mkt som vi gör annars.. Hahah

Tecken på att jag e sjuk;

Jag orkar ej va social me folk & snacka
På fukked up irriterat humör 95 % av tiden

DET ni då e det allvarliga serious probs haha

ska dricka Te & äta macka nu...

*Kastar baciller på er*


Il Divo

lyssna på Il Divos - Mama..

Guuu va jag saknar my dear mommy
.. verkligen.. Speciellt nu när jag varit konstant sjuk sista veckorna..
Ena antibiotika kuren klar , ska börja med nästa på fredag för apoteket hade inte tabletterna inne? ... skumt men sant..
Jag hostar ihjäl mig oxå.. kom till jobbet idag men fick åka hem igen pga fukked up hosta & ja allmänt sjuk,,
E så trött på det men men what to do..

Hade behövt åka "hem" denna månaden för att känna av Mammsen & Ystad men går juh ikke.. no cashis tyvärr plus att jag åker juh hem i december.. ska mysa me mina sötisar & familjen nästan 2 veckor =)




Händer mkt just nu runt om.. får se vart jag hamnar om en månad.. varit very mucho nästan så man tröttnar men va faan trivs sinnes bra i stchlm so hell no att ysta lockar..

Ska nanna nu & ska bädda ner mig me the & ett duntäcke över huvudet... =)

Puss

sending



Till mina guldhjärtan.. Ni vet vem ni är..
Blir after Work me Bea & Anna =)


Golden Kisses

Lock an Loooll

Sjuk..
Jaa jag sa till läkaren sist att jag garanterat har UVI men neeee han fatta zipp zero svenska & påstod att jag till 100 % inte hade det!!
Men när jag gick till en annan fru doktor så visade sig att jag hade rätt.. utan läkarcertifikat.. cpmongo..
Men kul att jag gått en månad & varit på halv fart & trott att det va stress som gjorde att jag va dålig men så va inte fallet..
Sen har jag hosta & halsont.. yeah what a week.. Ska storstäda efter jobb sen måste jag fan vila.. e dead ..
Igår efter jobb hängde jag & darling me Anna hem & åt spaghetti & köttfärssås .. Softade & mös för att sen skicka hem mannen så jag & Anna kunde ha tjejmys ;)
Varade kanske inte länge me tanke på att jag somnade diiirekt ...
Åt ihjäl mig på Annas "majsfrasbröd" mums.. me kaviar & så te me honung så halsen mådde bra.. :P
Lyckades missa t banan i morse & kom därför lite sent till jobb.. Ooops.. not good.. Men vi missade t banan me några sekunder så bull..

Mrs Positiv idag verkligen hehe ..

Funderar på att flytta till egen lägenhet.. får jag va kvar på Silentium e det juh inget som stoppar direkt.. Bara man har ekonomin till det så.. Fått sjukt mkt folk runt omkring mig så man e juh inte ensam direkt..
Får bli efter jul i så fall.. Så jag inte förhastar mig utan tar en lägenhet jag verkligen vill ha & kan trivas i minst nåt år framåt.. Trivs bra som inneboende men e lite jobbigt ibland när man inte e frii..
E juh van att ha mitt eget & det e mkt me olika människor som blandas.. blir lite av ett Big Brother hus..
Men like Soufien så det e inte grejjen.. :)
Hade varit mys me något eget & gärna nära någon av mina sötisar.. :) Hade kännts tryggt...



When u belive

De här me Horoskop..
Sen jag flyttade till stchlm & började pendla me Tunnelbanan så har jag juh börjat läsa Metro..Där läser jag juh dagens horoskop för att.. hmm vet inte men man e nyfiken på nåt sätt.. Men jag har märkt att det påverkar en lite..
Som Ange sa att det vore juh bättre att läsa det när man åker hem istället för att då se om det verkligen stämt under dagen!! Är lite mer opåverkande..
För när det står att dagen kommer bli toppen så av någon skum anledning blir den juh det..
Står det sen att livet ser mörkt ut & dagen är full av konflikter så visst fan händer det haha

Jag har alltid trott stenhårt på horoskop.. en del av my belief.. men frågan e om det e som många säjjer.. att det är en person som bara skriver saker som skulle kunna passa in på flera olika individer utan en egentlig tanke bakom eller att det finns en logisk förklaring..?

What do u hink?



 Tvillingarna


Månadshoroskop - oktober 2008

Under månadens första hälft rör sig Merkurius, den planet som hör ihop med ditt tecken, retrograd - dvs den kör om Jorden på insidan. I samband med det uppstår en rad angelägenheter i dina relationer som måste tas upp till diskussion. Sådana samtal kan handla om barn, kreativa projekt eller kärlek och känslor, eller åtminstone hur väl du lyckas se saker ur en annans perspektiv för att förstå hur de ter sig för vederbörande.

Ett troligt scenario är att det uppstår en betydande meningsskiljaktighet med någon som motsätter sig enkla lösningar. Processen är pågående, och oavsett hur resonlig du försöker vara, känner du det om vederbörande dömer dig. Eventuella motståndare lär inte ha många tvivel, inte när de stöds av etablissemanget, men för dig låter deras argument mest som något du har hört för, som grundar sig i traditionen och oinspirerad materialism. På något sätt lyckas det dig ändå att hitta rätt balans.

En intensiv period uppstår runt tisdagen den 7:e. Du kan behöva förmedla information till någon som gör sitt bästa för att vara en ledare, och denna information är inte nödvändigtvis vad vederbörande önskar eller behöver. Tendensen förstärks om vederbörande har svårt för att verkligen vara den ledare han eller hon utger sig för att vara. Kompromisser blir nödvändiga, men det är oklart vem, om någon, som drar störst nytta av dem. Vändpunkten kommer den 15:e, och därefter kan du se framåt igen med större självförtroende. Att en del gamla glädjedödare ser på dig med ogillande behöver inte betyda så mycket. Ta inte åt dig av kritik från konservativa själar.




Över till annat.. slutar 15,45 idag *yeah*
Ska sedan följa me Bejbii till sjukhuset  & sen hem & softa, fixa lite & sen iväg för att möta upp tjejerna.. Ska hem till Anna på förfest för att sedan partey på "Black N White" på Göta Källare..
Skulle juh köra svart & vitt men blir svart & bliing bliiing.. Gick igenom smyckena igår & damn va fina smycken jag haaar som jag glömt bort!!! =) Så najs najs...
Bling bling blatten is back
hehe

Resten av helgen måste bli mys..
kanske party at Dillys place men e lite halvkrasslig & ont i halsen (men neee tjejerna ville inte ta ett no for an answer för kvällen) Så kanske blir en kurerings lördag & söndag med min Bejbii som oxå e sjuk..

Tell u more later ... pusss






Puss

Oj oj

Ïgår va ingen jätterbra dag.. kände mig allmänt provocerad av olika personer heela dagen ..Guu blir så trött ibland.. jaha sen gick jag & Bea me mexikanst after work & pratade om allt  & alla typ.. Va supermysigt.. Möttes oxå upp av Jessica i gamla stan..

Sen va det allmän kalabalik resten av kvällen.. men jaa så e det ibland..
Jag undrar bara hur människor där ute kan förstöra, manipulera & Ljuga pga svartsjuka!?
Deal with it att man kan inte få alla & man ska fan inte fucka för den personen bara för att hon/han vill ha någon annan.
Jag är uppriktigt trött på svartsjuka människor.. som Anna skrev häromdagen att folk är svartsjuka för att de sj inte vågar ge sig ut i livet utan fastnar ut den.. Folk hatar när det går bra för andra..


Klicka för mer information om detta ordspråk! Svartsjuka är inte ångesten att förlora - det är ångesten att dela


Börjat tro på Bra Karma.. Visst jag får ta mkt skit pga andra stör sig men jag försöker va pure & nice till folk & det kommer jag vinna på en dag... Alla drar vita lögner, belive me.. Men ärlighet är fan viktigt! Det är grundpelaren i vänskap & kärlekrelationer, vad ska man bygga på annars? Lögner? Neh tror ej att det funkish så bra va..
Men då måste man vara på samma nivå, båda ska kunna hantera sanningen hur jävligt det än är!


Klicka för mer information om detta ordspråk! Såra mig hellre med sanningen än gör mig lycklig med en lögn


Time to go..






Y Generationen



Hhehehe



Läst Metro? Asså allvar det e scary hur jäkla rätt man kan ha..
Skriver denna veckan om oss som e födda på 80 talet.. Om vår rastlöshet, Vårt frihetsbehov, vårt psyke, personlighetsdrag & målsättning..
Ok jag har inga psykiska besvär som de påstår att många födda på 80 talet har men ser man runtomkring oss i världen så e det inte helt osant att
många har väldigt skruvad bild på sitt liv & pårelationer till andra människor.. jamen viesst...Något som prickade in mig preciiis var 2 saker;

Prestationsångest!!! Gad stämmer preciiis .. blir så trött på mig sj ibland..
"Om man inte syns så finns man inte & man ska alltid ligga på topp"
"Second place is always the first loser"
Jag har bestämt mig att chilla..
jag behööver inte alltid vara namnet som står överst på listan eller den som ska vara bästa vännen eller vara den som alla
bara äälskar... Jag vet att det finns vissa som älskar att hata mig, ska sluta fokusera på det negativa & verkligen se alla de andra som älskar mig.. 4 real..

Nästa punkt va Ratlöshet i arbetslivet!!!
Att man alltid söker nya kickar & nya utmaningar & i arbetslivet får man det..
Känslan av att få DETjobbet som jag vill ha, känslan av att träffa nya människor & få nya uppgifter som får en sj att utvecklas.. sen tröttnar man helt enkelt för man
känner sig understimulerar & man står kvar & stampar på samma ställe i ooändlighet.. (hmm typ nåt år hehe) Jag kan inte se mig sj arbeta på
samma jobb 30- 40 år.. shiiiish samma rutin & samma jäkla kontor *ryser i hela kroppen* Sååå jaaa försöker va en "svensson" men ikke hehe Tar dagen
som den kommer & njuter till fullo...




*****************************************************************


Gårdagen va mysig.. Jessica mötte upp mig så gick vi & åt & mös.. Sen möttes vi upp av killarna & gick hem & bara va & hade det nice..
Sov som en prinsessa inatt & har fått info om att jag snarkar!! Whaaat?.. har jag aldrig hört.. ok att jag typ sparkar ner folk som ligger bredvid mig
men snarkar e fan värre *tss*

*snaaaaaaaark*



Asså läste Jossis blogg om hennes solarium äventyr..
Gad va jag saknar solarium.. hittar fan inget i stchlm!!!!!
Känner mig som en hmmm blekfiiiiiis som e mer grå än vit.. yeye vet att du tycker jag e brun Jessi men va faaan
Sen jag fick min hudcancernoja har jag inte solat.. typ för flera månader sen.. *puuuh*



Dancing..



 ~Do not look back and grieve over the past, for it is gone;
and do not be troubled about the future, for it has not yet come.
Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth
remembering~









Gotta do it for the ladies
And I gotta keep it hood
Where we at Polo (Ay)
I see you Ryan
What you do was right
But we just gettin started
Yeaa Man..

Usher
You see you searching for somebody
That'll take you out and do you right
Well come here baby and let daddy show you what it feel like
You know all you gotta do is tell me what you sippin' on
And I promise that I'm gonna keep it comin' all night long

Lookin' in your eyes while you walk the other side
And I think that shorty I've got a thing for you
Doin' it on purpose winding and workin' it
I can tell by the way you lookin' at me girl

I wanna make love in this club (in this club, in this club, in this club)
I wanna make love in this club (in this club, in this club, in this club)

Usher
You got some friends rollin' wit you baby then that's cool
You can leave them with my niggers let em know that I got you
If you didn't know, you're the only thing that's on my mind
Cuz the way I'm staring miss you got me wantin to give it to you all night

Lookin' in your eyes while you walk the other side
I can't take it no more, baby I'm coming for you
You keep doin' it on purpose winding and working it
If we close our eyes it could be just me and you

I wanna make love in this club (in this club, in this club, in this club)
I wanna make love in this club (in this club, in this club, in this club)
I wanna make love in this club (in this club, in this club, in this club)
I wanna make love in this club (in this club, in this club, in this club)


Young Jeezy
(Well, you know we always rollin!, Im on em')
Yea, Let's Go
I'm what you want, I'm what you need
He got you trapped, I'll set you free
Sexually, mentally, physically, emotionally
I'll be like your medicine, you'll take every dose of me
It's going down on aisle 3, I'll bag you like some groceries
And every time you think about it you gon' want some more of me
About to hit the club, make a movie yeah rated R
Pulled up like a trap star,
That's if you have yo regular car
You ever made love to a thug in the club with his Sice on
87 jeans and a fresh pair of Nikes on
On the couch, on the table, on the bar, or on the floor
You meet me in the bathroom yeah you know I'm trying go

Usher
You might as well give me a kiss
If we keep touching like this
I know you scared
Baby, they don't know what we doin
dont smoke it, im fresh right here
Keep it up girl and I swear
I'ma give it to you non-stop
And I don't care who's watchin
watchin, watchin (watchin, watchin)
oohh, get it shawty, on the floor
Baby was made for love

I wanna make love in this club (in this club, in this club, in this club)
I wanna make love in this club (in this club, in this club, in this club)


Yea...



Jag vet..

Att jag sagt att jag hatar folk som bara bloggar om hur jävla lyckliga dom e hela tiden.. Om hur perfekt allting e & hur friska dom e & hur fin deras kille e & hur jävla snygga dom e & jaaa praktiskt taget HUR FUKKED UP BRA ALLT KAN VA HELA HELA TIDEN... mmmm hatar falska människor.. lönt & blogga om man ändå inte e sann mot sig sj..




Hheheh ok nu kom jag på en sidostig.. det jag skulle komma till va faktiskt att ...

Jag e fukked up happy!!!
Allt e så jävla bra helt enkelt... Älskar mitt nya liv till 100% ok 1000% ..
Har träffat så många underbara människor  som gett mig så sjukt mkt på så kort tid..     Ni ger mig energi & jaa glädjen som jag miste i ystad sista tiden.. Jag känner mig fri.. Asså trodde aldrig för ett år sen att jag skulle sitta här i stockholm & blogga haha Att jag skulle ha ett jobb som jag trivs me.. & framför allt inte kan slita mig ifrån pga alla underbara människor som jobbar där.. Får fan ångest om jag e sjuk eller på annat sätt måste stanna hemma för jag vill va me those crazy as people istället ;) Aldrig att jag har känt så för ett jobb... visst det kan ändra sig men glider på denna positiva våg så länge det går!!!
Annars känns det allmänt som man e deltagare i Bachelorette eller nåt.. ;)

Träffat Bea -
som har gett mig otroligt mkt på kort tid.. så mkt som du får mig att skratta e fan onormalt gumms!! Grym tjej i lyxförpackning..

Så har vi Jessica
som jag kan gråta, garva & va mig sj till 100% med.. Du dömmer inte utan du finns där all the way..
Bubbelibubb girl.. haha.. så mkt freaky stuff vi gjort sista 2 månaderna & varje gång står vi som frågetecken & undrar what happened & asgarvar.. Du, Jag & The voice på radion en lördag morron slår alla andra morrnar..

Sammi..
Du har visat dig vara en skön tjej som i love.. du finns där när jag kommer me mina fucked up stories & försöker stay saine fast du e liiite coco när det gäller Bosse ;) Strong Woman 4 real!!!




Anna .. hahah girrrrl du e GALET GALEN.. har så sjukt skoj me dig..dansar som en shakira & sjunger fett nice.. glad att jag & Jessica raggade upp dig på skeppsbaren den där dimmiga natten för en månad sen ;)



Jahapp det e väl dom som byggt upp mitt leende sista veckorna.. ;) Ja det finns juh massa andra folk oxå men ni kommer I promisse.. här e cp kallt i lägenheten så mina fingrar e helt stela så måste gå & ta ett varmt bad & mysa med Veckans nu...


~Även om jag visste att världen skulle gå under imorgon,
skulle jag plantera mitt äppelträd idag~

Martin Luther







~Att beröva livet vänskapen är som att beröva jorden Solen~
Joseph Rouz







Måste tillägga att denna kvinnan aaaaldrig får nog att kramas... & nu när kylan kommer..
va är då bättre än en varm famn? Har du svar på det huh? ;)

Puss på mun




varit...






En sjukt bra helg...

 Maaaaassa bus ;) Censur på vissa delar.. hehe

Tell u more later dax att kolla film nu...


Puss på er...


SIMONA!!!!! GRATTIS PÅ DIN DAG...




Hheheh



We rock!!

@ work..

Veckan är fylld me jobb & FUNstuff ...

Igår gick jag & några kollegor & tog ett glas viiiiiiin ihop... (betoning på viiiiii).. hehe
Va najs & snacka skit & just be..
Josååatt... Efter det så träffade jag D.. Mysig & söt person ;)

Igår däckade jag trött som fan vid 22... för att vakna pigg som få imorse.. eller inte hehe E så fukked up morrontrött...

Veeeeeeeeeeeeem går självmant upp tidigt på sina lediga dagar????

Måste ha en skruv lös då.. jag gör det för jag måste...

Helgen är fullplanerad... najs najs...

ANNIE KOMMER UPP & HÄLSAR PÅ SOOON OXÅ... första besökaren från Skåne förutom Mamma då.. YEAH!!!
Ska bli TJOCKT skoj...

även det lite internt... har språkutbildning med en galen kurd på jobbet...
Ska lära mig allt han kan så snart kommer jag oxå bli GHETTOFABULOUS!!!!


Ta ta


Ps; "BOSSE" ROCKS (Nöjd nu sammi??) *Lol*

A ju


Denna helgen har varit nice.. verkligen tagit vara på varje minut.. softat , festat & shakat loss.. =)

I fredags gick jag, Jessica & Soufien ut på ett ställe i närheten.. alla va lite off så skulle ta det lungt.. yeah right ;)
Blev en galen men rolig kväll som slutade med att jag somnade gott vid 5 tiden..
Detaljer? neh tar det me utvalda haha men shiiit va cooolt..

Lördagen spenderades till mys, film & bara vaaa...
För att sen som en vampyr vakna vid mörker & kladda på sminket & på me festkläderna igen hahha Asså.. va så så trött men va faan..




En kväll jag aldrig kommer ångra!!!
Jag & jessica hamnade på ett ställe som heter Lebanon Meza Lounge!!!
Sikket ställe... ni måste besöka det snarast om ni vill ha en restaurang me stil & god mat & underbar personal..

Hamngatan 6
111 47 Stockholm



Tydligen kände jag killen som jobbade i köket, setts ute vid nåt tillfälle..
vi tänkte mest bara va & dricka ett glas vin men kvällen blev mer än så.. Han va supegenreös & huset bjöd på allt för denna kväll!
Fick tilltugg till vinet;

Arabiskt bröd med..

Labneh Beltoum - Libanesisk yoghurt med vitlök och kryddor,
Hommos - Krämig kikärtsröra, vegetarisk
Baba Gannough - Krämig aubergineröra, vegetarisk




Jaa sen blev det mer  tilltugg & vin & drinkar för Jessi som kan dricka sött.. Asså sikka gentlemen.. blev förvånade!!
Sen kom där in
2 magdansöser som rokkade vår värld.. Det som va bäst av allt va alla människor där!!
Sån glädje.. alla åt fram till kl 3 på natten, dansade modern & magdans under hela kvällen,
alla klappade & hade kul tillsammans.. inget uppdelat utan alla satte sig hos alla.. faaan va skoj vi hade...
Fick testa mina färdigheter i magdans oxå..
så jaaa kvällen va fett nice!!!!
Blev hemkörda vid fyra så vi kunde bädda ner oss & somna gott..
Jessica fick sova hos mig för vi va soufienfria denna natt hehe.. Åt värsta frukosten imorse sen kollade vi film & somnade om...

Dax att ta tvätten nu sen dusha & nanna om,.. jobb imorron!!

Puss

HamngataHamngatHamngatan 6an 6
111 47 Stockholm
n 6
111 47 Stockholm

Så så så

Idag e jag så så så off.. E trött fast jag somna tidigt igår..
Kan va att vi va uppe så sent i tisdags natt... softade me film hos grannen...

Igår träffades jag & Jessica efter jobb & delade hemlisar över en kvällsmat på krogen runt hörnan..  Märktes båda va trötta för vi blev smått berusade på ett glas vin (!!!!) Snacka om upplagt för att nanna hehe
Kom hem & kollade på en film, än en gång somnade jag diiirekt hehe slitet att leva svensson liv.. *snark*

Idag efter jobb ska jag på sightseeing i Kista.. yeah.. nä men ska med Sammi när hon shoppar skor sen ska vi hem & ha tjejmys.. & ja kan slå vad om att jag kommer soooomna tidigt.. Kul va gumman!!!

Åh såg en nicig polo tröja/klänning på Lindex  i helgen.. Hann ej köpa den för vi skulle iväg..
Tänkte gå in & haffa den igår.. men IKKE... den va slut PLUS att alla som va beställda va uppbokade av andra kunder... Haha jag ba what??
Jaha så funkar de i el stockholmo... så får kika på det i nån annan Lindexbutik men nu vill jag nog inte ha den mer.. *butter* Alla andra brudar har juh den.. känns lite som Ystadsyndrom.. *tss*




Ciao people

RSS 2.0