When u belive

De här me Horoskop..
Sen jag flyttade till stchlm & började pendla me Tunnelbanan så har jag juh börjat läsa Metro..Där läser jag juh dagens horoskop för att.. hmm vet inte men man e nyfiken på nåt sätt.. Men jag har märkt att det påverkar en lite..
Som Ange sa att det vore juh bättre att läsa det när man åker hem istället för att då se om det verkligen stämt under dagen!! Är lite mer opåverkande..
För när det står att dagen kommer bli toppen så av någon skum anledning blir den juh det..
Står det sen att livet ser mörkt ut & dagen är full av konflikter så visst fan händer det haha

Jag har alltid trott stenhårt på horoskop.. en del av my belief.. men frågan e om det e som många säjjer.. att det är en person som bara skriver saker som skulle kunna passa in på flera olika individer utan en egentlig tanke bakom eller att det finns en logisk förklaring..?

What do u hink?



 Tvillingarna


Månadshoroskop - oktober 2008

Under månadens första hälft rör sig Merkurius, den planet som hör ihop med ditt tecken, retrograd - dvs den kör om Jorden på insidan. I samband med det uppstår en rad angelägenheter i dina relationer som måste tas upp till diskussion. Sådana samtal kan handla om barn, kreativa projekt eller kärlek och känslor, eller åtminstone hur väl du lyckas se saker ur en annans perspektiv för att förstå hur de ter sig för vederbörande.

Ett troligt scenario är att det uppstår en betydande meningsskiljaktighet med någon som motsätter sig enkla lösningar. Processen är pågående, och oavsett hur resonlig du försöker vara, känner du det om vederbörande dömer dig. Eventuella motståndare lär inte ha många tvivel, inte när de stöds av etablissemanget, men för dig låter deras argument mest som något du har hört för, som grundar sig i traditionen och oinspirerad materialism. På något sätt lyckas det dig ändå att hitta rätt balans.

En intensiv period uppstår runt tisdagen den 7:e. Du kan behöva förmedla information till någon som gör sitt bästa för att vara en ledare, och denna information är inte nödvändigtvis vad vederbörande önskar eller behöver. Tendensen förstärks om vederbörande har svårt för att verkligen vara den ledare han eller hon utger sig för att vara. Kompromisser blir nödvändiga, men det är oklart vem, om någon, som drar störst nytta av dem. Vändpunkten kommer den 15:e, och därefter kan du se framåt igen med större självförtroende. Att en del gamla glädjedödare ser på dig med ogillande behöver inte betyda så mycket. Ta inte åt dig av kritik från konservativa själar.




Över till annat.. slutar 15,45 idag *yeah*
Ska sedan följa me Bejbii till sjukhuset  & sen hem & softa, fixa lite & sen iväg för att möta upp tjejerna.. Ska hem till Anna på förfest för att sedan partey på "Black N White" på Göta Källare..
Skulle juh köra svart & vitt men blir svart & bliing bliiing.. Gick igenom smyckena igår & damn va fina smycken jag haaar som jag glömt bort!!! =) Så najs najs...
Bling bling blatten is back
hehe

Resten av helgen måste bli mys..
kanske party at Dillys place men e lite halvkrasslig & ont i halsen (men neee tjejerna ville inte ta ett no for an answer för kvällen) Så kanske blir en kurerings lördag & söndag med min Bejbii som oxå e sjuk..

Tell u more later ... pusss






Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0